blar

Om Blå rummet

Blå rummet är en mötesplats för sjuka och funktionshindrade barn där de tillsammans med sina familjer kostnadsfritt kan få se ishockey och konserter. Detta vill vi ska vara en plats som bringar lycka och ett avbrott i vardagen.

Varför finns Blå rummet?

I samband med byggnationen av Löfbergs Lila Arena önskade Färjestad BK skapa en mötesplats för sjuka och funktionshindrade barn där de tillsammans med sina familjer kunde få se på ishockey och därigenom få ett avbrott från vardagen och dess problem. Sedan Löfbergs Lila Arena öppnades 2001 har blå rummet besökts av ca 6.000 sjuka och funktionshindrade barn som i samband med ishockeymatcher och konserter i arenan kostnadsfritt har fått ta med sig en anhörig. Verksamheten är mycket uppskattad och betyder oerhört mycket för de sjuka och funktionshindrade barnen.

Vill du sitta i Blå Rummet?

För att sitta hos oss i Blå Rummet skickar ni ett mail till fbkblarummet@gmail.com och ni får ta med er en vän eller familjemedlem. Har vi platser kvar får ni en bekräftelse på mailet och ni är varmt välkomna till arenan, skulle ni inte få någon bekräftelse har vi tyvärr fullt och ni är välkomna att kontakta oss till nästa match.

Dela denna information med dina vänner

INSAMLINGSKONTO

Clearingnummer
8156-2
Kontonummer
923 764 249-2

SWISH

Telefonnummer
123 269 53 51

EVENEMANG

Det finns inga kommande events just nu.